بسمه تعالی

با استعانت از خداوند قادر متعال و با همکاری انجمن زیست شناسی ایران، دانشگاه­ها و سازمان­ آموزش و پرورش، سومین کنفرانس علمی – کاربردی ملی آموزش زیست شناسی دانشگاه فرهنگیان با محوریت مدیریت امور پردیس­های استان فارس با هدف هم­ ا ندیشی ، هم ­افزایی و تقارب آراء در زمینه محورهای ارائه شده در همایش ، در تاریخ 14/12/1401برگزار می­گردد.

بدون تردید این گردهمایی علمی فرصت مناسبی است تا پژوهشگران فرهیخته دانشگاه ها، دبیران محترم آموزش و پرورش و دانشجو معلمان عزیز در فضایی پویا به تبادل دانش و تجربیات در زمینه آموزش زیست شناسی بپردازند. از این رو دانشگاه فرهنگیان اقدام به برگزاری همایش تربییتی – موضوعی زیست شناسی نمود که تا کنون دو دوره آن با موفقیت انجام شده است.

اینجانب به عنوان دبیر علمی همایش از کلیه اساتید به ویژه در رشته های زیست شناسی و تربیتی، معلمان و دانشجویان گرامی دعوت می­نمایم تا با مشارکت و حضور خود، ما را در برگزاری هرچه بهتر علمی کنفرانس یاری نمایند.

دکتر حسین فراست

دبیر علمی کنفرانس